CoachCadeau

CoachCadeau

Initiatiefnemer

drs. Ingeborg van der Oord
Registerpsycholoog NIP

CoachCadeaubon
"Jijzelf, familie, vrienden en kennissen doen wat ze kunnen, maar vaak blijven problemen, frustraties en remmingen gewoon bestaan en gaan ze niet vanzelf over. In veel gevallen is de situatie niet zwaar genoeg om ermee naar de huisarts of psychiater toe te gaan, die zien je aankomen! En toch zou het wel lekker zijn als 
Soms hebben mensen een uitdaging en een lach nodig om over hardnekkige dagelijkse hindernissen en problemen heen te komen. Een uurtje praten met een professionele buitenstaander kan dan net een ander licht op de zaak werpen. En waarom zou je dit dan niet gewoon cadeau kunnen krijgen van die goede vriend of kennis? Wie weet is dat nou net dat steuntje in de rug! Bovendien is het ook nog eens een origineel cadeau, dat geef je niet zomaar iemand." Dit is wat ik dacht toen ik de CoachCadeaubon bedacht.

Professionele coaches in heel Nederland voor iedereen toegankelijk en zonder de verplichting van een heel coaching traject. Geen ellenlange gesprekken, maar een grote kans op resultaat door te werken vanuit humor, contact en uitdaging.

Over mijzelf
Coaching en training is het werkvlak waar mijn interesses liggen. Daarom kies ik naast verdieping ook voor een brede ontwikkeling. Dit om mensen ook individueel te kunnen trainen, coachen en adviseren. Het werken vanuit contact, uitdaging en humor spreekt mij erg aan. Binnen de trainerswereld en de politieorganisatie heb ik deze eigenschappen goed kunnen ontwikkelen.
Ik geloof dat een mens meer kan dan hij in eerste instantie denkt. Individuele coaching kan helpen om persoonlijke grenzen op te zoeken, te voelen en opeens het 'onmogelijke' te kunnen of te accepteren. Door vanuit goed contact en met humor een uitdaging te bieden wordt iemand geprikkeld het beste uit zichzelf te halen en te doen.
Om een idee te geven ik ben: integer, direct, open, analytisch, creatief, confronterend, eerlijk, respectvol, resultaatgericht, humoristisch, sensitief, stressbestendig en nieuwsgierig.

Opleidingen:

 • Trainersopleiding (Universiteit van Amsterdam 1998)
 • Trainersopleiding (Boertien Training 2000)
 • Jaaropleiding Provocatief Coachen (IEP 2008)
 • Diploma Provocatief Coachen (IEP 2009-2010)
 • Own Your Rank, Academie voor OrganisatieCultuur (2018)
 • Systemisch kijken naar mens en werk (Systemische blik 2019-2020)

Loopbaanontwikkelingen:

 • 1995-2000
  Doctoraal Toegepaste Sociale Psychologie Universiteit van Amsterdam
 • 2000 - 2005
  Werkzaam bij Boertien Training als trainer, coach en adviseur op het gebied van sociale veiligheid, leiderschap & management en communicatie.
 • 2005 - 2007
  Werkzaam bij Politieacademie als verhoordeskundige en coach
 • 2007 - heden
  Werkzaam als zelfstandig trainer en coach

Specifieke ervaring (trainingen)
Verschillende maatwerktrajecten en workshops op gebied van de Sociale Psychologie Mondelinge Communicatie
Specialisaties: gesprekstechnieken, presenteren, interviewtechnieken, adviseren, effectief beïnvloeden, persoonlijke effectiviteit, time management en train-de-trainer.
Management
Specialisaties: praktisch leidinggeven (SL2), coachen, functioneren en beoordelen.
Sociale veiligheid
Specialisaties: professioneel verhoor, verhoortechnieken, omgaan met agressie, jeugdzaken, zedenzaken, interviewtechnieken en fraude interviews.

Werktijden
Coaching sessies houd ik in principe tijdens reguliere kantooruren.
In overleg is zijn sessies ook 's avonds of op een zaterdag mogelijk. 

Initiatiefnemer drs. Ingeborg van der Oord is Registerpsycholoog NIP.
Deze titel geeft aan dat de kwaliteit van de psychologische dienstverlening voldoet aan de strenge norm van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

KvK Gelderland: 09180948
BTW nummer: NL002068155B08
Bank: Nl25RABO0143863991

Contact:
Postadres:
Postbus 331
7000 AH Doetinchem
Mobiel: 06 535 434 62
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CoachCadeau / Webdesign: BCWebdesign / Monique Webdesign 2021