CoachCadeau

CoachCadeau

Privacyverklaring

Omdat alles tegenwoordig om data draait, hebben we een privacyverklaring nodig. Het is een belangrijk juridisch document om jouw gegevens te beschermen. In dit stuk is het beleid van CoachCadeau vast gelegd. Wij maken je graag duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan, onze afspraken hierover staan in deze privacyverklaring. Natuurlijk zullen we, als we al iets willen vastleggen, ook ons doel aan jou kenbaar maken.

Persoonsgevens die worden verwerkt

CoachCadeau kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CoachCadeau, en/of omdat u deze zelf bij het sturen van een mail via de website aan CoachCadeau verstrekt. CoachCadeau kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens of die van het bedrijf waar u werkt
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom heeft Coach Cadeau gevens nodig?

CoachCadeau verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan CoachCadeau uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit de afgesproken sociaal psychologische/provocatieve coaching dienstverlening of voor het versturen van een CoachCadeaubon.

Hoe lang CoachCadeau gegevens bewaard?

CoachCadeau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Als we gegevens met toestemming hebben verkregen, mag op het moment dat u dat wilt, de toestemming ook weer ingetrokken worden.

Delen met anderen

CoachCadeau verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Anders zien wij geen noodzaak tot het delen van uw gegevens.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van CoachCadeau worden automatisch algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CoachCadeau gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden zeker niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

CoachCadeau maakt gebruik van Google Analytic om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en bijvoorbeeld hoe effectief de Adwords-advertenties. CoachCadeau bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan CoachCadeau te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CoachCadeau heeft hier geen invloed op. CoachCadeau heeft Google geen toestemming gegeven om via CoachCadeau verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. CoachCadeau zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Dank voor het doorlezen van de Privacyafspraken. Zoals u leest wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, wij geloven in zelfregie dus ook de regie over uw eigen informatie.
Met vriendelijke groet,
Ingeborg van der Oord
CoachCadeau

Initiatiefnemer drs. Ingeborg van der Oord is Registerpsycholoog NIP.
Deze titel geeft aan dat de kwaliteit van de psychologische dienstverlening voldoet aan de strenge norm van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

KvK Gelderland: 09180948
BTW nummer: NL002068155B08
Bank: Nl25RABO0143863991

Contact:
Postadres:
Postbus 331
7000 AH Doetinchem
Mobiel: 06 535 434 62
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CoachCadeau / Webdesign: BCWebdesign / Monique Webdesign 2021